17/08/2017

Accu Asus n55 Laptop replacement van hoogwaardige kwaliteit

Zoals u verwachten zou, beginnen de eerste laptops in Windows 10 s langzaam te komen deze zomer. Helaas, op dit moment is het aanbod beperkt tot een aantal fabrikanten en een paar opties. De laatste in de reeks beschikbaar is in Windows 10 S, en de allereerste van Accu Asus n55 .

Dit is de eerste laptop van het merk te kiezen voor de nieuwste besturingssysteem van Microsoft, namelijk Windows 10 S. Zoals u hebben onlangs ontdekt kan, is dit een opnieuw geconfigureerde versie van Windows 10 Pro, die biedt een vertrouwde Windows-ervaring, maar is geheel gebaseerd op Windows opslagtoepassingen. Het idee is om een snelle, eenvoudige en veilige apparaat. Microsoft verkoopt Windows 10 S Accu Asus n55s voornamelijk voor docenten en studenten, aangezien de vereenvoudigde OS voordelen voor beveiliging en prestaties op betaalbare hardware biedt. Met andere woorden, Windows 10 S kunnen studenten surfen op het WEB met Microsoft Edge, en slechts kunnen studenten gebruik van toepassingen uit de Windows Store.

Dit is een laptop met een 11,6-inch scherm met een resolutie van 768 WXGA. Bovendien, kenmerkt de Accu Asus n55sl een ergonomisch toetsenbord, met versterkte rubber randen en hoeken aan de laptop te beschermen tegen schokken en klappen. Om ervoor te zorgen van de gebruiker comfort, zelfs na uren van gebruik, heeft het scherm een anti-reflecterende coating om te minimaliseren van het risico van vermoeidheid en vermoeidheid van de ogen. De roterende scharnier op 180 graden kan de gebruiker te kantelen van het scherm op een comfortabele beeldhoek.

Het chassis van het rubber dat voldoet aan de MIL-STD810G-specificatie (waardoor het uiterst stevige), ziedaar zit een dual core Intel-processor, de "Apollo Lake" Celeron chip, in combinatie met 4 GB van RAM en 64 GB EMMC-flashgeheugen. Voor connectiviteit vindt u zowel Bluetooth 4.1 en Wifi 802.11 ac, evenals twee USB-poorten 3, een HDMI-poort, een sleuf voor een SD-kaart en een audio-aansluiting van 3,5 mm. Dit alles is in een 11,6-inch-chassis dat minder dan 1,22 kg weegt.

Aangezien u met de specificaties en de constructie veronderstellen kunt, het lijkt erop dat deze Accu Asus x550lb is goed gepositioneerd om tegen de Chromebooks in de klaslokalen te. Dit laatste is beschikbaar voor een nominale vergoeding van $279.

Het is interessant om te zien hoe laptopfabrikanten omgaan met Windows 10 S in vergelijking met de algemene openbare markt in de komende maanden. Het schijnt dat de eerste functie van ASUS niet voor hen gemaakt is.

De Accu Asus x550cc is een van de laptops die werden toegepast bij het openen van de Computex-2017. En terwijl het publiek hun handen op het krijgen kan, het is duidelijk dat het model meer voor gamers dan voor office-gebruikers.

De VivoBook Pro 15 functies een 15.6-inch-scherm met een resolutie van 4 K (3 840 x 2 150 pixels), en voor welke ASUS legt uit dat het biedt een aantal extra functies, die u meestal op veel duurdere apparaten vindt. Er is dus een schitterende coating en een breed scala aan kleuren 100% SRGB.

Met betrekking tot de macht van het beest komt de laptop met een 7e generatie Intel Core i7 770HQ processor, uiteraard in high-end configuratie. Dit model kan worden geassocieerd met een hoeveelheid van 16 GB DDR4 RAM, terwijl de trots van een NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart voor games. Voor opslag biedt ASUS een 2 TB HDD en een 512 GB SSD.

En dat is niet alles. Omdat de laptop is ontworpen om te draaien op volle toeren op alle tijden, Accu Asus x550vc heeft ook gericht op koeling. Dientengevolge, heeft de VivoBook Pro 15 een dual-ventilator koelsysteem met een dual-koper thermische module en de warmte die volgens het bedrijf, "ervoor zorgen dat het apparaat blijft koud tijdens intensieve sessies of na de werklasten van zware toepassingen."

Accu Asus A32-K72

Aangezien audio belangrijk voor spellen is, en terwijl vele gamers altijd een hoger-end headset verkiezen zullen, ASUS heeft installeerde een Harman Kardon gecertificeerd audio pakket, met twee luidsprekers en een versterker.

Maar dat is niet allen, om te ervaren van de volledige kracht van Windows 10, ASUS biedt ook functies die speciaal voor dit besturingssysteem, met inbegrip van een sensor van de vingerafdruk voor Windows Hello.

Dit alles zal beschikbaar zijn deze zomer, de meest betaalbare versie beschikbaar van $799. Prijzen zullen stijgen afhankelijk van uw installatie.

http://kopenaccu.blogmamy.pl/wpis,accu-asus-x550vc-laptop-lage-prijs,3666.html

http://legoworldsforum.com/index.php?threads/nieuwe-accu-asus-x550cl-laptop-professioneel.3393

http://www.windmag.com/forum/viewtopic.php?id=1759