10/07/2017

Asus ROG G750J Accu Laptop 5900mAh

De Accu Asus rog g750 is zijn tijd ver vooruit. Alle Chromebooks scheepvaart in 2017, met inbegrip van de Tik van de legt, kan native Android apps draaien. We hebben geprobeerd Android apps op Chrome en ziet veel potentieel voor de verbreding van een legt mogelijkheden. We wilde bekijken deze functie op de klep legt, maar tijdens dit schrijven, de technologie blijft in bèta.

Ondertussen kunnen we nog steeds waarderen de klep legt voor zijn hoger-end componenten en prestaties. Ze zullen je kosten — $499 voor ons model (een lagere-end-versie kost $449). Voor het geld, de klep legt biedt een veel betere user experience dan de meer populaire $200 Chromebooks kan echter een je zou nog steeds graag in een paar jaar.

Dit is een 6e generatie (Skylake) mobiele processor met twee cores en vier draden, 4MB cache, en een maximale kloksnelheid van 2.2 GHz barsten. Accu Asus x550lc Dit zal niet elke schuren, branden maar het reguliere taken bekwaam zal doorkomen, als de prestaties tests hieronder bewijzen. Een lagere-end-optie is een Pentium 4405Y, en een hoger-end optie is Core M7-6Y75.

Dit is een voldoende hoeveelheid geheugen voor reguliere taken, maar als u stapel op de browser tabs of uitgebreid streamen, kon je een muur. Een hoger-end legt Flip model biedt 8GB van RAM, maar uiteraard duurder.

Dit is waar veel van het geld gaat. Na het overleven van een bonte parade van low-end Accu Asus rog g750j met korrelige 1366 x 768 displays, juichen wij de Full HD-scherm op de klep legt. Het heeft een hoogte-breedteverhouding van 16:9, een brede 178 graden kijkhoek en een hoge maximale helderheid van 300 nit. We eigenlijk gemeten 310 neten met onze meter, maar ook merkten we dat het scherm donkerder snel: de middelste instelling lijkt dim, terwijl de beste instellingen middelhoge of hoge zijn. Merk op dat de hogere resolutie betekent uw pictogrammen en tekst kleiner, en het display zal ook vragen meer van uw batterij, vooral als je om helderheid te hoog routinepan.

Drie andere opmerkelijke eigenschappen verdienen aandacht. Van de Tik van de legt mat-afwerking aluminium behuizing is stevig en leent een beetje luxe (evenals kosten). Het 360-graden-scharnier geeft de klep legt zijn veelzijdigheid clamshell-naar-tablet, die vooral handig blijken moet wanneer de Android app ondersteuning on line komt.

Tot slot wil ik roepen de full-size, chiclet stijl toetsenbord voor die opmerkelijk comfortabel met het type op. Accu Asus x50v gebruikt een mechanisme scissor-knippen en 1,4 millimeter veerweg biedt. De sleutels zelf zijn kunststof en plat, maar ze hebben een enigszins zachte afwerking. Alles wat ik kan zeggen is dat het niet het gevoel dat ik ben te typen op de rotsen, die is wat ik heb ervaren op veel lagere-end Chromebooks toetsenborden. Het trackpad werkt ook goed — het ruime, gladde en responsief is.

Wanneer we over legt prestaties praten, vergeet niet dat Google Chromes OS updates om de zes weken. We keren terug van onze testeenheden en zijn daarom niet in staat om te werken en hen, test u opnieuw zodat nieuwere modellen zal altijd profiteren van alle recente verbeteringen Google Chrome.

Van de Tik van de legt middle-of-the-road Accu Asus X550CC elektriciteitscentrale presteert goed in de meeste opzichten, ten minste op de mainstream benchmarks we lopen. Het is de bovenste balk (hoewel niet altijd de top dog) in alle van de volgende grafieken.

Asus X93S Accu

De Cr-XPRT test meet legt prestaties in productiviteitsgerichte taken zo goed als meer veeleisende activiteiten, zoals films kijken of spelen. De Flip legt niet kunnen concurreren met de high-end Google legt Pixel en HP legt 13, maar het ligt in de upper-middle met de eveneens uitgerust Samsung legt Pro, die we in het prototype getest.

De Oort Online tests WebGL benchmarks om te zien hoe de Chromebooks op web gebaseerde games en andere grafisch rijke webtoepassingen zou vergaan. Hier, de klep legt eigenlijk overtreft de HP legt 13 en NIP op de hielen van de veel krachtiger Google legt Pixel. (Het prototype Samsung legt Pro kon voltooien van deze test als gevolg van een incompatibiliteit met haar beta OS.)

De Asus legt Flip C302A is niet de best verkochte Asus Chromebook op Amazon. Momenteel gaat dat onderscheid naar zijn neef, de Asus legt C202A, die is eigenlijk de alleen goedkope legt ik zou aanraden. Wanneer u klaar bent om de stap tot kunt geavanceerde functies, echter, zoals een mooier scherm, 360-graden scharnier en een echte metalen chassis, u blijven binnen de Asus gezins- en afgestudeerde aan de legt Flip C302A. Het is een legt dat u jarenlang (misschien zelfs de volle vijf jaar dat Google belooft te steunen) zonder gevoel beperkt door de hardware kunt blijven gebruiken. En Android ondersteuning zodra officiële, ik weet dat u zult willen die tabletmodus.

http://potentelaser.agence-presse.net/2017/07/10/accu-asus-rog-g750-beste-prijs/

04/07/2017

Accu voor Asus X550CL 14.4V 44Wh

Accu Asus a42-g75 notebook met een zilveren deksel en metaal eindigen vóór de CES-beurs in Las Vegas. Het beschikt over een 360-graden roterende display die toepasbaar is in vier verschillende modi, zoals Tent, Tablet, Laptop en Stand. De convertible notebook door Asus heeft zowel de Chrome Web Store en de Google Play draait binnen zodat gebruikers reguliere Chrome extensies evenals Android apps/games gebruiken kunnen.

ASUS legt Flip C302CA heeft over te gaan, een 12,5-inch Multi-Touch LED-scherm met Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het aandrijven is 6e generatie Intel core m3, m7 of Pentium processors met geïntegreerde CPU, ondersteuning van 8GB van RAM. Het komt in de opties voor de opslag van 32GB, 64GB en 128GB. Interessant, is er ook een ambient light sensor voor het automatisch aanpassen van de helderheid van het scherm.

Accu Asus a32-f82, is zoals de naam al suggereert, gebaseerd op Chrome OS. Dus komt het met alle toeters en bellen die u zou vinden normaal gesproken op elke machine met Chrome OS. Het herbergt een HD webcamera aan de voorkant voor video bellen bovendien voor stereoluidsprekers die ondersteuning biedt voor maximaal 87dB hifi-audio.

Praten over de connectiviteit van Accu Asus a32-f52 , ondersteunt het WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 3.5 mm audiohefboom van combo en twee USB Type-C 3.1 poorten. De laptop weegt slechts 1.2kg (inclusief batterij) en 304 x 210 x 13.7 mm meet. Het verpakkingen in 39Wh batterij die tot 10 uur duren zou,

ASUS legt Flip C302CA komt in zilver kleur vanaf $499 (ongeveer Rs 32,099) voor Intel Core m3 CPU, 4GB RAM en 32GB opslag. De kosten zullen gaan zo hoog als $1000 (Rs 68,199) voor Intel Core m7 CPU, 8GB RAM en 128GB opslag.

De lopende CES 2017 is het maken van rondes, dankzij de set van nieuwe en verfrissende producten van verschillende spelers. Accu Asus x550cl We hebben al gezien dat bedrijven als Samsung, Lenovo en Asus komt met gaming laptops, cabrio, en wat niet. Zet deze traditie voort, Taiwanese elektronica firma Asus ook bijgewerkt haar gehele VivoBook lijn met nieuwe 7e generatie Intel core-processors en maximaal 16 GB RAM. De line-up bestaat uit drie producten — Asus VivoBook Max X541, VivoBook Max X441 en VivoBook Flip TP501.

Aan de slag, biedt Accu Asus x550ea een 14-inch scherm dat VivoBook Max X 441 wordt geleverd met een 15-inch beeldscherm. Naast nieuwe 7e generatie Intel Core i7-processors en maximaal 16 GB RAM, beide de producten ook uitvoeren op tot NVIDIA GeForce 930MX discrete-level grafische. ASUS VivoBook Max lijn is nu voorzien van het vennootschappelijk SonicMaster 3W transmission line luidsprekers voor diepe bas en meeslepende audio.

Accu Asus A41-X550A

Kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Aan de andere kant pronkt Asus VivoBook Flip TP501 een metallic afwerking met een 360 graden draaibare scherm. De converteerbare Asus laptop sport een 15.6-inch touchscreen display met Full HD resolutie van maximaal 1920 x 1080 pixels. Het kan worden bediend in modi zoals een laptop, tablet, en meer. ASUS VivoBook Flip TP501 relishes de kracht van de 7e generatie Intel core i3, 15 en 17 processors en maximaal discrete-level NVIDIA GeForce 940MX grafische. Op de voorkant van de connectiviteit komt het met USB Type-C poort.

In ander nieuws, heeft Asus zijn ZenBook lijn met de nieuwste Intel-processors van 7e-gen naar aanleiding van CES 2017 ook vernieuwd. Voor meer informatie, Lees onze vorige verhaal over het eigenlijke onderwerp.

http://potentelaser.blog.bg/regionalni/2017/07/04/.1555237

http://potentelaser.blogghy.com/note/1489367/lage-prijs-accu-asus-a42g75-laptop.html

17/08/2016

Miras laser para pistola

El número de foto radar billetes emitidos en Winnipeg disparó un 64% en 2013, gracias a la nueva tecnología láser que está haciendo fotos vehículos de aplicación menos visible a los conductores.

Los automovilistas se emitieron 74.897 entradas de radar foto para acelerar el año pasado, de 45.735 en 2012, según datos publicados por el servicio de policía de Winnipeg.

Es por mucho el mayor número de boletos emitidos desde el año 2008 y se espera ser una bendición para la ciudad y las arcas provinciales.

La principal razón para el aumento es policía comenzó implementar nueva tecnología foto-laser profesional 3000mW portátil en marzo para atrapar a los conductores, la policía dice.

La ventaja de la nueva tecnología de Dragoncam es que permite foto vehículos policiales disparar placas de caminos secundarios, lo que es mucho más difícil para los automovilistas al ver los vehículos foto-laser.

"Ellos no se sientan en el camino," policía de Winnipeg, dijo el sargento de la patrulla David Wegner. «No son tan visibles como que solían ser».

Es una buena noticia para los contadores de haba en el Ayuntamiento y la Diputación que han sufrido una caída de beneficios de aplicación de la fotografía en los últimos años.

Beneficios cayeron a $ 3,2 millones en 2012, de $ 3,7 millones en 2011 y de $ 4,8 millones en 2010.

Entradas de foto radar alcanzó en 2008 cuando la ciudad y la provincia le permitió foto vehículos radar para precio colimador laser atrapar a los conductores en zonas de construcción durante las tardes y los fines de semana cuando las reducciones de velocidad debían levantarse.

Fue un negocio redondo para la ciudad, una entradas de registro 118.692 fueron emitidos ese año. Pero la ciudad tuvo que poner fin a la práctica después de una reacción pública a los políticos a cerrar el agujero.

Radar de la foto no puede ser utilizado en zonas de miras laser para pistola construcción donde señales de baja velocidad están calificados con anuncios como "al"pasar los trabajadores.

Desde 2008, infracciones de foto radar han caído casi todos los años como los conductores se han convertido en más conscientes del paradero de las cámaras, y ha causado un problema financiero para la ciudad.

Introducir la nueva tecnología foto-apuntador laser verde , que puede ajustar cuadros clandestinamente detrás de arbustos, edificios y otras formas de la cubierta.

Las nuevas pistolas de laser son idénticas a los oficiales de policía utilizan trampas de velocidad tradicionales. La diferencia es que cuando agentes de la policía tira más vehículos por exceso de velocidad, dirigidos a los conductores que pueden enfrentar sanciones múltiples, incluyendo la pérdida de los méritos y licencia suspensión por infracciones repetidas.

Laser 50000mW

No tan para radar de foto o foto láser tecnología, dirigidos a los propietarios de vehículos que no sanciones más allá de una multa, no importa cuántos boletos reciben en el correo.

Oficialmente, el Alcalde Sam Katz, concejales de la ciudad y el gobierno de Selinger decir radar foto trata de mejorar la seguridad vial, no generan ingresos.

El objetivo del programa es reducir choques y lesiones. A pesar de ello, la ciudad, la policía ni la provincia recoger cualquier dato colisión o lesiones relacionadas con el radar de la foto, o foto-laser, para demostrar que el programa es hacer calles más seguras.

http://www.webblog.ru/potentelaser/125538/